Elismerte a Fidesz orosházi lakájmédiája, hogy hazudott. Dr. Szabó Ervin nem védett "csicskákat"!

Dr. Szabó Ervin közöségi oldalán tette közzé azt a mai napon megjelent újságcikket, amelyben a térség vezető médiája elismerte, hogy hazug vádakkal illette a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjét.
A lakájmédia bizonyára megijedt a kilátásba helyezett bírósági eljárástól és a borítékolható vesztett per utáni zsebbenyúlósdi sem tetszene nekik. Vagyis, ismét bizonyosságot nyert, hogy a Fidesznél csak a pénz számít és ezt a korrupcióra, valamint lenyúlásra berendezkedett Dél-békési "bűnszervezetet" semmi más nem érdekel. 
Egy biztos, hogy már annyira félnek az elszámoltatástól, amely az orosházi politikus választási győzelme esetén borítékolható lesz, hogy a legaljasabb hazugságoktól sem riadnak már vissza.
Mi lesz még itt 2022-ig, illetve Simonka György megbüntetése esetén az előrehozott választásokig?
Dr Szabó Ervin az alábbi bejegyzést tette közzé a Facebook közösségi oldalán:
Elismerték! Valótlanságokat, engem mélyen sértő és gyalázó rágalmakat közölt múlt héten az Orosházi Média!
Az Orosházi Élet: “Valótlanságokat, így Dr. Szabó Ervint társadalmi megbecsülésében mélyen sértő, ügyvédi tevékenységét és közmegbecsülését gyalázó rágalmakat közöltünk a 2020. február 21-i Orosházi Életben és az OrosCafén a „Megszólalt az egyik csicska, a rabszolgák jobb sorban vannak, mint mi voltunk” című cikkeinkben!”
Felteszem a költői kérdést: Menne-e az orosházi Fidesznek a közfeladatok ellátása, városunk vezetése tisztességesen is, vagy csak az engem gyalázó, városunk problémáiról a figyelmet elfedni igyekvő hazug kampányt tudnak folytatni?

Megjegyzések