Házi lakájmédiában egy riporter nélküli interjúban mondja el az esti meséjét Simonka

Ma reggel jelentette meg Simonka György a közösségi oldalán https://www.facebook.com/simonkagy/ azt a tizenhét perces interjút amelyben a bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsított országgyűlési képviselő, megválaszol a saját magának feltett kérdéseire. 



A riporter nélküli interjúban az ártatlansága szajkózása mellett a tőle ismert bárányka ábrázattal és gyenge hangocskájával kritizálja az ügyészséget és a médiát, valamint egy rejtélyes befolyásos kört emleget, akik a vádlottak padjára juttatták őt.

Az interjúra kötelezett orosházi lakájmédiában persze nem hagyta ki Dr. Szabó Ervin önkormányzati képviselőt sem, akinek 2018-ban majdnem sikerült legyőznie az akkor már az életéért küzdő Simonkát.


A vádlottak padjára került fideszes az interjú ezen részében konkrét bűncselekménnyel vádolta meg a Jobbikos politikust. A sarokba szorított patkány szindrómába került Simonkától ez egy "merész" lépés, hiszen Dr. Szabó Ervin alig több mint egy hónappal ezelőtt nyert bírósági pert egy rágalmazási ügyben, ugyanezért az igaztalan állításért Németh Norberttel szemben. Így nem kizárt, hogy a mostani interjút követően egy újabb bírósági per elé nézhet a képviselői mandátumától megfosztott, időnként személyeskedő hangnemben nyilatkozó Simonka György.



A Simonka György által önmagával készített riporter nélküli interjú, itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=1NGUfNNPna4&feature=emb_title

Szabad Dél-Békés

Megjegyzések