Beépített ember volt a Simonka által összeparancsolt tegnapi gyűlésen

Beépített ember volt a Simonka által összeparancsolt tegnapi gyűlésen

A jelentésből és az elmúlt napok fejleményeiből kiderűl számunkra, hogy Simi továbbra is küzd és megy mint a buldog, de ez a küzdelem most már az életben maradásáról szól.
Teper, hogy a slepje életben tudja tartani még egy darabig, de ez már a végjáték ez számára is egyértelmű.
Dél-Békésben hamarosan egy új időszámítás kezdődik, amely elűzi majd ezt a sötét korszakot.
De ebben már nem foglalhatnak helyett azok a most Simonka ellen szervezkedő egykori hűséges talpnyalói sem, akik éppen belső puccsra készülnek ellene.



Akkor most jöjjön a jelentés:

A meg nem nevezett informátor.
Van ilyen, és természetesen, ad információt, ami nagyon hasznos. A mai napi kovácsházi Simonka féle megbeszélésről is természetesen kértünk információt. Az érdekelt bennünket hányan vettek ezen a rendezvényen részt, Simonka mivel foglalkozott a beszédében, és az egyes településekről kik voltak ott. Mindezek nagyon fontosak ahhoz, hogy a választókerület lakossága képet kapjon mit csinál a nagy mágus. Azt mondja a „megnemnevezett” informátor, hogy résztvevők száma 96 fő volt. Amit a Simonka stáb kért, az az volt, hogy Tótkomlós esetében 10 fő jelenjen meg, nem volt ennyi. Simonka György beszédében kitért és célozgatott arra, hogy akik a teremben ülnek, azok sokat köszönhetnek neki. Ez így is van, mert kopasz fejű „calendulaszakértőnk” napjainkban is kaphat pénzt a szakértelméért. Természetesen megjelent közhivatalnokká vedlett főnökével együtt. Simonka nem tett arra utalást közvetlenül, hogy a 130 általa beidézett tanú között ott lesznek a megjelentek, de többen úgy érezték, hogy valami ilyesmire számíthatnak. Volt egy kis zsarolás ízű dolog is, mert véletlenül megemlítette, a Magyar Falu programban csak úgy lesz nyertes pályázat, ha ő aláírja. Szóba hozta, hogy rövidesen találkozója lesz Orbán Viktorral, ahol megbeszélik a választókerület dolgait, és úgy érzi Orbán Viktor bizalma irányában töretlen. Kicsit pocskondiázta a „négyek bandáját” Galló, Kiss, Ruck, Elekes. Úgy tűnik nincs ínyére ez a csapat, és tart is tőlük, persze ennek is megvan az alapja, mert ha ezek egyszer beszélnek, ha ezek egyszer kinyitják a szájukat. A hallgatóság nagy többsége lelkesen itta szavait, azonban a szkeptikusok is sokan voltak. Köszönjük informátorainknak a beszámolót, és nyitottak vagyunk minden információra. (eredeti jelentés a DK Orosháza oldalon található, fotó, Simonka fb oldaláról)


Szabad Dél-Békés



Megjegyzések