„Hazárdföldön” továbbra is élen jár az agyhalál! Simonka és csatlósai Dél-Békésben kitüntették saját magukat.


A zászlómra ezt írtam: "mert Dél-Békésnek is jár a fejlődés!" -mert beszélni mindenki tud, írta az elmúlt hét folyamán Simonka György a közösségi oldalán miután átvette az általa és csatlósai által alapított Dél-békési Többcélú Kistérségi Fejlesztési Társaság kitüntetését, amit a környékbeli polgármesterek és hűbéresek neki és saját maguknak ítéltek meg.



Simonka elismerését nagyon nehéz meghatódottság nélkül átérezni, hiszen a Dél-Békési Térségért végzett kiemelkedő eredményességű, maradandó értékű, megbecsülést kiváltó, a térség fejlődését, elismertségét szolgáló tevékenységével érdemelte ki.

Mondjuk a fővárosban ezt a teljesítményt másképpen értékelik, hiszen a fideszes politikust bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt indult nyomozás keretében gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség.
Az ügyészség szerint Simonka György országgyűlési képviselő cselekménye:
·         két rendbeli, felbujtóként, bűnszervezetben elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének,
·         két rendbeli, bűnszervezetben, gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntettének,
·         két rendbeli vesztegetés elfogadása bűntettének,
·         két rendbeli, társtettesként bűnszervezetben elkövetett, kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntettének,
·         két rendbeli folytatólagosan, és felbujtóként elkövetett hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanúja megállapítására alkalmas.

Csak az eddig feltárt adatok alapján az okozott vagyoni hátrány meghaladja az 1.4 millárd forintot.



Információnk szerint a Simonka és társai elleni nyomozást kitolták ez év októberig, így biztosítva még egy nekifutást a „nagycsapatnak” ,hogy az őszi önkormányzati választás után még egyáltalán legyenek fideszes polgármesterek a térségben.
Ami nem lesz egyszerű feladat még így sem, hiszen minden nagyobbacska Dél-békési településen a hiteles, valódi ellenzék teljes összefogása realizálható majd ősszel a Fidesszel szemben.



Nélkületek nem ment volna és nélkületek nem sikerülhet megvalósítani terveinket és újra felvirágoztatni Dél-Békést” zárta a posztját Simonka a közösségi oldalán.

Nyerges Attila az Ismerős Arcok frontembere pedig bizonyára rosszallóan vakargatná a szakállát, amennyiben látná, hogy simi álszent módon az ő dalával köszöni meg hálásan a „kéz kezet mos-mutyi haverságot.”

Simi nélküled valóban nem itt tartanánk, hiszen az 1.4 milliárd forint és társai nagyon hiányoznak a térségből.

Szabad Dél-Békés



Megjegyzések