Itt az újabb nesze semmi! A Calendula Terv 3. kidolgozásával riogatja Simonka a Medgyesieket.

Most a bölcsődei fejlesztésekre és a fiatalok helyben tartására koncentrálunk Medgyesegyházán is, írja a a mentelmi jogától megfosztott, ügyészségi vizsgálat alatt álló Fideszes. Itt: https://www.facebook.com/simonkagy/
A fanyüvő Nagy Béla helyi polgármester könyörgésére újra harcba szálló Simonka a bölcsődésektől kezdve  az iskolai oktatáson át, magasabb jövedelmet és nyugodt idős kort ígér Dél-Békésnek.


Ezzel szemben sokan úgy vélik a térségben, hogy az uniós kampányra előhúzott nesze semmi Calendula 3. helyett nekik jobb lenne egy tisztességes megélhetést biztosító fizetés, vagy nyugdíj.
A teljes elöregedés szélére sodródott térségben országos átlagnál jelentősebb az elvándorlás és ebben a Mr. 45%-nak komoly szerepe van.
A Dél-Békésbe érkezett és vissza osztott pályázati pénzek ugyanis csak egy szűk körnek jelentettek fejlődést a bérből és fizetésből élők a megélhetési gondok miatt tömegével hagyják el otthonaikat.
Az ő hiányukat a Fideszes oligarchák által betelepített romániai és ukrajnai gazdasági bevándorlókkal próbálják pótolni, nem nagy sikerrel.
Miközben Simonka és hűbéresei a Calendula tervvel kábítják az embereket a térség a haláltusáját vívja az altatás közben.

Szabad Dél-Békés






Megjegyzések