Dél-Békésben tovább erősödik az ellenállás!


Egy új a pártok felett álló mozgalom indult útjára január 19-én Orosházán.

Hatvan gépjármű az útlezáráson és közel száz tüntető jelent meg a Fidesz iroda előtti megmozduláson, Orosházán!
A megjelentek és a felszólalók a sajtószabadság helyreállítását a korrupció ellenes ügyészség felállítását követelték. De elsősorban a költségvetési csalással megvádolt korrupt Simonkát végre előzetesben szeretnék látni és nem rabszolgaságot, hanem Nyugat-európai béreket akarnak.
 Dr. Szabó Ervin orosházi önkormányzati képviselő így fogalmazott a Fidesz iroda előtti  tüntetésen:
„Ha egy mondatban kellene összefoglalni, Simonka takarodj és vidd az összes haverod, mert elegünk van! Haverja Dávid Zoltán tönkretették szertetett városunkat, megszüntették a demokráciát. Elegünk van a hazugságokból a hozzá nemértő vezetőktől! Megfutamodnak mindentől, és a saját érdeküket képviselik! Elegünk van a cinizmusra, és végtelen hatalomvágyra épült politikától. Bukásra vagytok ítélve!
Mi vagyunk Orosháza hangja, mi vagyunk többen és nem félünk! Összezavarják az embereket hazug információkkal, ami érdekükben van azt megszavaztatják. Nekik semmi sem drága. Ha kell oda dobják az Orosháziakat. Nem akarunk mást csak normálisan élni, és nem rabszolgaként dolgozni! Nem belehalni a munkába hanem megélni belőle! Tovább folytatom a harcot amíg célt nem érünk, Orosházáért!”

László Attila Tibor a rendezvény szervezője hirdette meg a Dél-békési emberek összefogásának szellemében a pártok felett álló új mozgalom létrejöttét.
 Így fogalmazott:
„Minél előbb meg kell akadályozni a 30 éve folyó katasztrófát. Azért tartunk itt, mert a politikusok saját zsebbe dolgoznak Mr. 45 % haszonleső bűntársai, alkalmatlanok az ország vezetésére, börtönbe valóak!
A teljes összeomlás szélén vagyunk, előbb utóbb minden véget ér. Harcolnotok kell, nem azt mondom áldozzátok fel magatokat, de ha eljön az idő, tegyünk félre mindent arra az adott pillanatra és nézünk szembe a gonosszal!”

„Mert egy új mozgalom indult el, amely a pártok felett áll és rólunk szól az itt elő emberek jövőjéről!”
Teljes beszéd itt:
Szabad Dél-Békés hírszolgálat







Megjegyzések