A Jobbik elnöke zokon vette, hogy egyszerűen kimaradt, ezért megmondta véleményét a Kárpátia énekesének

NYÍLT LEVÉL - Annak az énekesnek, akinek tizenöt évig hallgattam a számait.


Kedves János!

Nagyon szomorú vagyok, hogy a legutóbbi „senkik vagytok” című számotok klipjéből kihagytál. Nagyon megtisztelnél, ha a jobbikos bajtársaim mellett lehetnék, hiszen mégiscsak én vezetem őket és számomra nagyon sokat jelentenek. Szerintem minimális munkával tudtok javítani a klippen.

Arra is megkérnélek, jelezd már az Enyveskezűnek, hogy tegyen már valamit az elszakított magyarság autonómiájáért, ne legyen már olyan gyáva, megalkuvó és ne egyedül a Jobbiknak legyen az egyik legfontosabb programja az autonómia, amit az EU választás idején is folyamatosan hangoztatunk.

Mivel bátor ember vagy, szerintem bevállalhatnád, hogy szólsz neki, hamarosan elfogy a magyarság. Mert élhetetlenné tették az országot, megyéket, régiókat loptak el, számolatlanul vándorol minden közpénz az oligarchákhoz, valamint hazudnak és gyűlölködnek 24 órában minden hullámhosszon. Ha az a sok ezer milliárd uniós és hazai közpénz nem a családjához, haverjaihoz kerülne, hanem a magyaroknál maradna, akkor sokkal több magyar gyermek születhetne. Ha működne a jogállamiság, léteznének független intézmények és a már említett korrupcióban sem fuldokolna az ország, talán százezrek maradtak volna itthon, s nem külföldön próbálkoznának családalapítással és a megélhetés megteremtésével. Arra is figyelmeztesd az Enyveskezűt, hogy a rendszere által elüldözött magyar munkások helyére ne hozzon már tízezrével kínai, ukrán, vietnámi, indiai migránsokat, akik alacsonyan tartják a béreket, ők amúgy sem értik a zenédet.

Én a parlamentben igyekszem figyelmeztetni az Enyveskezűt, hogy a nemzeti szó nem szinonimája a lopásnak, de láthatóan lepereg róla. Te sok rendezvényen, díjátadáskor találkozol vele, hátha Rád hallgatna.

Gondold csak el, milyen szolgálatot tehetnél hazánknak, ha jelzéseiddel elérnéd, hogy ne mi legyünk a legszegényebb ország az EU-ban, ha végre többet kereshetnének a budapestiek mint a bukarestiek, ha a gyerekeink oktatása minőségi lenne, a lezüllesztett egészségügy miatt nem halnának meg szüleink idő előtt és nem utolsó sorban létrejönne az autonómia és nem tűnne el a magyarság az elszakított területeken.

Egy ilyen cselekedettel Te is jól járnál, mert harminc év múlva is gitárral a kezedben léphetnéd át a határt, hiszen lenne, aki érti a magyar nyelvet. Ráadásul nem kellene megtanulnod a kötvényesek és vendégmunkások nyelvén, mert magyar föld maradna hazánk.

Arra is emlékeztethetnéd diktátor barátodat, hogy húsz éve elfelejti a kommunistákat elszámoltatni. Mindig megígéri, csak nyilván sok baja között mindig elfelejti, s lassan már nincs kit számon kérni, maximum azokat a KISZ-titkárokat, akik tömött sorban ülnek a kormánypárt frakciójában, élükön az Enyveskezűvel.

Szóval, nekünk nemzeti érzelmű embereknek jól esne az a gesztus, ha valóban figyelmeztetnéd barátodat, akitől már anyagi támogatásokat is kapsz. Sőt, így nőnél igazán a magyar emberek szemében.

Eredményes, bátor kiállást kívánok Neked az Enyveskezűvel szemben!

Megjegyzések

  1. Jaj Tamás, ezt nem kellett volna megírni. Sajnos nem érted az összefüggéseket, nem érted milyen EU & Co. világba kényszerültünk, nem miért nem lehet az autonómiát erőltetni, nem érted mi kellene hozzá, nem érted mit jelent amikor tetteidnek következményeit vállalni kell(ene). Ha csak így a partvonalról sorolod óhajaidat, akkor annak semmi következményei nincsenek azoknál akik érdekében cselekednél.
    Kibicnek semmi sem drága! Számomra egy biztos, hogy nem érted Orbán Viktort sem és az is, hogy a Ti terminológiátok szinte már semmiben nem különbözik a többi ellenzéki-ellenségi párttól, pártcsökevényektől.
    Összenőtt ami összetartozik?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése